<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Бізнес
Економіка
30.06.2022 807

Українці поступово повертаються до роботи

Продовжується поступове повернення українців до роботи. Проте у середині червня не працювали 35% з тих, хто мав роботу до війни.

Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи "Рейтинг".

Сьогодні 38% з тих, хто працював до війни, повернулися на свої робочі місця у звичному режимі, 18% - працюють дистанційно, 7% - знайшли нове місце праці. Попри це третина таких опитаних (35%) до цього часу не працюють.

Найбільше останніх серед наймолодших та найстарших опитаних, жінок, мешканців сходу та півдня країни. У динаміці найкраща ситуація з поверненням на роботу - серед мешканців центру та заходу, найгірша - мешканців сходу.

Опитування проведене 18-19 червня 2022 року по всій Україні за виключенням тимчасово окупованих Росією територій Криму та Донбасу, а також територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв'язок. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,8%.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українці поступово повертаються до роботи 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
30.06.2022 807
Еще материалы раздела «Економіка»