<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти України  Замахи на Зеленського, Буданова і не лише. На що ставить Кремль і в чому прорахунок РФ  Євлаш про Кримський міст: для знищення потрібно багато ракет, але фахівці знають, куди бити  9 травня в Україну прийде антициклон Thomas. Синоптик розповіла про погоду  Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про судвсі новини дня
Політика
Україна
30.06.2022 613

Втекли кількома катерами: російські окупанти після обстрілів накивали п'ятами з острова Зміїний

ЗСУ не дали окупантам спокійно панувати на острові Зміїний.

Через постійну  роботу по них Збройних сил України, загарбники змушені були залишити острів. Пише ТСН. 

Цю інформацію підтверджують в оперативному командуванні "Південь".

"Протягом ночі, внаслідок вдало проведеного чергового етапу військової операції із завданням вогневих ударів нашими ракетними та артилерійськими підрозділами по острову Зміїний, противник поспіхом евакуював залишки гарнізону двома швидкісними катерами і, імовірно, залишив острів. Наразі Зміїний вкрито пожежею, лунають вибухи", - повідомляють в ОК "Південь".

Остаточні результати операції дорозвідуються.

Також в Мережі шириться інформація, що один із чотирьох вертольотів (попередньо Ка-52), який увечері 29 червня підлітав до Зміїного, внаслідок роботи ЗСУ отримав пошкодження та впав у море в районі між о.Зміїним та Одеським газовим родовищем.

ВКС РФ проводилися заходи щодо його пошуку, проте до позитивного результату вони не привели. Вертоліт затонув. Повідомляється, що від острова відійшли 5 малорозмірних суден. Острів порожній.

Нагадаємо, що Збройні сили України вчергове завдали удару по тимчасово окупованому острову Зміїний. В результаті було знищено ворожий зенітно-ракетний комплекс "Панцир".

Оценка материала:

5.00 / 2
Втекли кількома катерами: російські окупанти після обстрілів накивали п'ятами з острова Зміїний 5.00 5 2
Політика / Україна
30.06.2022 613
Еще материалы раздела «Україна»