<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 24 червня очікуються дощі та грози  Договір про стратегічне партнерство між РФ і КНДР: Москва підвищує ставки проти Заходу – Apnews  Вишня у власному соку на зиму: 15 найкращих рецептів  Спека відступить. Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Астронавти NASA застрягли на орбіті і не можуть повернутися на Землю  "Азов" звернувся з важливим проханням до жителів окупованої Луганської області  Місцями гроза та до + 26°С: прогноз погоди по Київщині на 24 червнявсі новини дня
Політика
Україна
01.07.2022 477

У Міноборони назвали три найгарячіші напрямки на фронті

Станом на 30 червня найскладніша ситуація на фронті спостерігається на Харківському, Лисичанському та Бахмутському напрямках.

b5ecd2a5ea85940992d2c427bc182845_01.07.22

У Міноборони запевнили, що підрозділи української армії ведуть оборонні бої на вищезазначених напрямках. ЗСУ стримують наступ сил противника, які переважають. Пише ТСН. 

Про це 30 червня повідомив заступник начальника Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

"Противник намагається створити сприятливі умови для відновлення наступу в Харківській та Миколаївській областях. На Слов'янському напрямку противник проводить штурмові дії, намагаючись покращити своє тактичне положення з метою створення умов для відновлення наступу у напрямках Ізюм — Барвінкове, Ізюм — Слов'янськ", — сказав Громов.

Він додав, що на Харківському напрямку армія РФ веде активну оборону.

"Намагається не допустити просування підрозділів ЗСУ, на окремих напрямках проводить розвідку боєм з метою пошуку слабких місць в нашій обороні", — каже Громов.

Нагадаємо, українські пілоти знищили два ворожі склади з боєприпасами та живу силу окупантів на території Луганської області.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Міноборони назвали три найгарячіші напрямки на фронті 5.00 5 1
Політика / Україна
01.07.2022 477
Еще материалы раздела «Україна»