<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Політика
Росія
01.07.2022 488

У Придністров'ї чоловіків агітують підписувати контракт із російською армією

На території невизнаного Придністров'я проводиться масштабна агітація щодо вступу на військову службу за контрактом до лав Збройних сил Російської Федерації.

Оголошення про набір до лав російської армії публікуються в усіх ЗМІ, їх розміщують у місцях загального користування та розповсюджують через поштові скриньки. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Окрім цього, чоловікам, які звертаються до центру зайнятості, насамперед пропонують не роботу, а військову службу за контрактом в армії РФ.

Також на виробничих та сільськогосподарських підприємствах проводяться збори, на яких представники пунктів відбору агітують працівників до проходження військової служби за контрактом.

"З цією ж метою чиниться неприхований тиск на військовослужбовців строкової служби. Також тираспольський РВК розпочав призов на військову службу громадян, які закінчили військову кафедру ВНЗ та були зараховані до запасу з присвоєнням офіцерського звання", - розповіли у розвідці.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський попередив, що будь-які дії у контрольованому Росією Придністров’ї, які загрожуватимуть Україні, отримають відповідну реакцію.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Придністров'ї чоловіків агітують підписувати контракт із російською армією 5.00 5 1
Політика / Росія
01.07.2022 488
Еще материалы раздела «Росія»