<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Політика
Світ
01.07.2022 580

Україну підкорити неможливо - Джонсон про втечу окупантів з острова Зміїний

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон відреагував на звільнення українськими силами острова Зміїний. Він сказав, що "Україну підкорити неможливо".

Також він додав, що в кінцевому підсумку очільнику Кремля Володимиру Путіну виявиться неможливим підпорядкувати собі країну, оскільки вона не визнає його диктаторського правління. Пише ТСН. 

Про це повідомляє BFM TV.

"Якщо вам потрібні докази неймовірної здатності українців чинити опір, долати негаразди і відштовхувати росіян, подивіться на те, що сталося сьогодні на острові Зміїний, де Росії знову довелося поступитися", - сказав він.

Нагадаємо, 30 червня в оперативному командуванні "Південь" повідомили, що російські окупанти поспіхом залишили острів Зміїний. Противник поспіхом евакуював залишки гарнізону двома швидкісними катерами.

Натомість у Міноборони РФ свою втечу назвали "кроком доброї волі". Мовляв, виконання завдань на острові Зміїний вже завершено.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну підкорити неможливо - Джонсон про втечу окупантів з острова Зміїний 5.00 5 1
Політика / Світ
01.07.2022 580
Еще материалы раздела «Світ»