<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтонувсі новини дня
Політика
Україна
01.07.2022 421

Нас цікавить не заморожений конфлікт, а перемога, - Єрмак

Україні потрібні чіткі гарантії безпеки. А головна гарантія - перемога у війні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова керівника Офісу президента Андрія Єрмака під час брифінгу з колишнім генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном.

Відповідаючи на запитання, чи можна говорити про гарантії безпеки без переговорів про припинення вогню, Єрмак заявив, що українці після цієї війни хочуть мати чіткі гарантії безпеки.

"Що стосується cease-fire (припинення вогню), якщо cease-fire - це перший крок для припинення війни і виведення російських військ з нашої території - ми можемо про це думати. Просто cease-fire як перший крок до замороженого конфлікту нас не цікавить, це не український план. Нас цікавить перемога в цій війні і вона обовязково буде", - наголосив глава ОП України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нас цікавить не заморожений конфлікт, а перемога, - Єрмак 5.00 5 1
Політика / Україна
01.07.2022 421
Еще материалы раздела «Україна»