<
НОВИНИ ДНЯ: Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингахвсі новини дня
Політика
Україна
02.07.2022 603

У Міноборони назвали кількість поранених у війні в Україні російських окупантів

Від початку повномасштабного вторгнення РФ до України понад 90 тис. окупантів отримали поранення у бойових діях.

Загальні втрати росіян складають понад 30 000 тисяч та дуже багато зниклих безвісти. Пише ТСН. 

Про це розповів міністр оборони України Олексій Резніков під час зустрічі з депутатами Бундестагу, йдеться на сайті оборонного відомства.

"Російське керівництво багатьох окупантів видає як "загублених", щоб не виплачувати грошові компенсації родинам. Агресор прагне вийти на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей. Також ставить завдання щодо утримання та забезпечення сухопутного коридору з окупованим Кримом, блокування морських комунікацій України у Чорному морі. У свою чергу, територію білорусі використовує для нанесення ракетних ударів по Україні. Ми робимо все, щоб обороняти усі потенційно загрозливі напрямки",  – зазначив Олексій Резніков.

Раніше повідомляли, скільки грошей росіяни втратили на острові Зміїний. Найбільша втрата — це крейсер "Москва", який коштував $750 мільйонів.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони назвали кількість поранених у війні в Україні російських окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
02.07.2022 603
Еще материалы раздела «Україна»