<
НОВИНИ ДНЯ: Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloombergвсі новини дня
Політика
Україна
02.07.2022 470

Залужний обговорив із генералом Міллі стратегічні завдання ЗСУ та нову зброю

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорив з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі звільнення українських земель в межах міжнародно визнаних кордонів.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

«У сьогоднішній телефонній розмові з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі ми торкнулися питання реалізації стратегічних завдань Сил оборони України, головним з яких є звільнення українських земель в межах міжнародно визнаних кордонів. Важливою умовою успіху наших оборонних і контрнаступальних дій є забезпечення відповідним матеріально-технічним ресурсом», - повідомив Залужний.

Він додав, що Україна й надалі дуже розраховує на подальшу допомогу від партнерів.

Своєю чергою, генерал Міллі передав запевнення президента США Джо Байдена та міністра оборони Ллойда Остіна, що Сполучені Штати будуть підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно. Міллі також зазначив, що пишається Збройними силами України і українським народом, які викликають захоплення усіх людей світу, яким дорога свобода, підкреслив Залужний.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони США обирає з-понад тисячі пропозицій американських виробників зброї й військової техніки найбільш ефективні засоби для посилення оборонних можливостей України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Залужний обговорив із генералом Міллі стратегічні завдання ЗСУ та нову зброю 5.00 5 2
Політика / Україна
02.07.2022 470
Еще материалы раздела «Україна»