<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2022 463

Начальник генштабу РФ Герасимов приїхав з "перевіркою" в Україну, - росЗМІ

Начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов приїхав на тимчасово окуповані території України. Нібито для перевірки загарбників.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "РІА Новини".

"Герасимов перевірив угруповання російських військ, які залучені у "спеціальній військовій операції" в Україні", - пишуть російські ЗМІ.

На опублікованих кадрах Герасимов, як помітили журналісти, знаходиться в командному пункті, який минулого тижня відвідав міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Однак варто зазначити, що з опублікованих світлин з "командного пункту" та у польовому таборі військ окупантів важко однозначно визначити, перетинав Герасимов кордон України чи ні.

Нагадаємо, нещодавно російські ЗМІ написали, що міністр оборони Шойгу нібито відвідав окуповані регіони України, зокрема йшлося про Донбас.

Після чого стало відомо, що Шойгу побоявся відвідати пункти управління ЗС РФ на території Луганської та Донецької областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Начальник генштабу РФ Герасимов приїхав з "перевіркою" в Україну, - росЗМІ 5.00 5 2
Політика / Україна
03.07.2022 463
Еще материалы раздела «Україна»