<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнеювсі новини дня
Політика
Європа
03.07.2022 502

"Іди нах*й": литовська залізнична компанія лаконічно вказала дорогу російським хакерам на їхні погрози

Литовська залізнична компанія LTG послала хакерів із РФ, які висували свої вимоги та погрожували, слідом за російським кораблем.

У відповідь на їхні вимоги литовська компанія послала хакерів усім відомою фразою "Іди нах*й". Пише ТСН. 

Про це повідомив на своїй сторінці директор з комунікацій АТ "Литовські залізниці" Мантас Дубаускас.

Зазначається, російські кіберзлочинці вимагали від литовської залізничної компанії LTG чинити тиск на владу країни з метою відновлення транзиту товарів до Калінінградської області. В іншому випадку вони пригрозили відправити інформаційну інфраструктуру Литви в кам'яний вік.

У литовській компанії не розгубилися і послали росіян слідом за кораблем. У відповідь залізничники залишили таке послання: "Так звана спільнота російських хакерів - іди нах*й".

Нагадаємо, що від 17 червня Литва заборонила транспортування таких товарів, як будівельні матеріали, метали та вугілля до Калінінграду, посилаючись на санкції ЄС через вторгнення Росії в Україну. Заборона також торкнулася залізничного сполучення між Москвою і Калінінградом і автомобільного транспорту. Повітряні та морські шляхи не підпадають під санкції.

У Росії пригрозили, що транспортна блокада Калінінградської області "розв’язує їй руки" і допустили розблокування Калінінграда військовим шляхом.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Іди нах*й": литовська залізнична компанія лаконічно вказала дорогу російським хакерам на їхні погрози 5.00 5 1
Політика / Європа
03.07.2022 502
Еще материалы раздела «Європа»