НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2022 467

Україна може стати членом ЄС за 5 років, - Стефанішина

Україна зможе доєднатись до ЄС у рекордні строки, так само, як отримала і статус кандидата у ЄС.

Про це розповіла віце-прем'єр-міністерка з питань Європейської та Євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина в ефірі Українського радіо.

"Це до десятка років, до п'ятирічки", - відповіла Стефанішина на питання ведучої про терміни вступу України до Євросоюзу.

Вона розповіла, що конкретні дати залежать не тільки від того, наскільки ми будемо готові, але й від того, що кожна країна, яка головує в ЄС, хоче отримати свої дивіденди від членства України.

“Україна не буде зволікати з виконанням домашньої роботи, і ми точно не допустимо затягування процесу розширення”, - запевнила віце-прем'єр-міністерка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна може стати членом ЄС за 5 років, - Стефанішина 5.00 5 1
Політика / Україна
03.07.2022 467
Еще материалы раздела «Україна»