<
НОВИНИ ДНЯ: Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2022 421

ЗСУ знищили військову базу ворога у Мелітополі

Уночі ЗСУ знищили одну з чотирьох військових баз ворога в тимчасово захопленому Мелітополі.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Сьогодні вночі Збройні Сили України вивели з ладу одну з 4 військових баз рашистів. Нанесли більше 30 ударів виключно по російській військовій базі", - написав він.

Також Федоров додав, що очікується великий потік мелітопольців на евакуацію.

"Наше завдання – допомогти розміститись людям, які хочуть виїхати до Запоріжжя", - додав він.

Також вчора завдяки силам спротиву бронепоїзд з боєприпасами російських військ зійшов з рейок.

"Наразі окупанти намагаються зробити провокації про те, що був обстріл мирних районів, постраждало мирне населення, зруйновано міську інфраструктуру. Цього не було! ЗСУ роблять все задля того, щоб повернути мирне життя і українську державність в Мелітополь. Все, що можуть зробити окупанти – тікати з нашого міста", - додав Федоров.

Раніше повідомлялось, що вночі в Мелітополі було чутно постріли. Місто захоплене російськими військовими з кінця лютого.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ знищили військову базу ворога у Мелітополі 5.00 5 1
Політика / Україна
03.07.2022 421
Еще материалы раздела «Україна»