<
НОВИНИ ДНЯ: Чи може поліція вручати повістки: відповідь голови МВС  Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Мобілізація в Україні: Клименко розповів про масове залучення поліції до роботи ТЦК  Українцям доведеться працювати на 5 років довше: як зміняться вимоги для пенсії  Путін зробив нову заяву про свої "мирні пропозиції"  Де в Україні будуть грози, град і шквали: прогноз погоди на 22 червня  Що далі після Швейцарії: чотири основні фактори, які визначать шлях до миру та закінчення війнивсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2022 522

Наєв привітав військових моряків із днем ВМС ЗСУ

Командувач об’єднаних сил ЗС України генерал лейтенант Сергій Наєв привітав військових моряків з Днем Військово-Морських Сил.

Слова вітання Командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва оприлюднені у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Український флот має славну історію. І в часи Київської Русі, і в часи козацтва – українці завжди демонстрували відвагу на морі. Після розпаду Радянського Союзу та під час буремних подій 2014-го року підступний ворог намагався відібрати у нас військово-морські потужності. Але завжди є ті, хто бореться і не здається. Тож висловлюю шану всім українським військовим морякам, які зберігають вірність присязі та боронять нашу країну", - сказав Наєв.

Наєв нагадав, що у Військово-морські сили України входять і корабельний склад, і морські піхотинці, і морська авіація, і підрозділи спеціального призначення. Це також всі, хто їх навчає та забезпечує.

"Імена героїв-моряків пройдуть крізь століття і будуть жити у віках", - наголосив Наєв.

Командувач об'єднаних сил ЗСУ побажав військовим морякам миру та добробуту.

День Військово-Морських Сил Збройних Сил України відзначається з 2015 року в першу неділю липня згідно з указом Президента України від 12 червня 2015 р. Раніше День ВМС відзначався в Україні 1 серпня, у першу та в останню неділю липня. Повернення відзначення свята українських моряків на початку липня пов'язане з тим, аби не святкувати День ВМС разом із країною-агресором.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наєв привітав військових моряків із днем ВМС ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
03.07.2022 522
Еще материалы раздела «Україна»