<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
03.07.2022 546

Найбільший лоукостер відмовляється від політики дешевих квитків

Гендиректор лоукостера Ryanair Майкл О'лірі заявив, що ціна на квитки авіакомпанії невиправдано низька, і вартість перельотів будуть поетапно підіймати протягом п'яти років.

Про це повідомляє Financial Times.

В інтерв'ю виданню глава компанії сказав, що ціни за перельоти в Ryanair будуть рости.

"Вважаю абсурдним, що кожен раз, коли я лечу в лондонський аеропорт Станстед, поїздка на поїзді в центральну частину Лондона дорожче, ніж квиток на літак", – сказав О'лірі.

За словами гендиректора компанії, вартість квитків на рейси лоукостера будуть підняті з нинішнього середнього рівня у 40 євро до 50-60 євро.

При цьому Ryanair буде підвищувати вартість перельотів поступово: очікується, що цей процес займе до п'яти років. Причину зростання цін О'лірі пояснює поєднанням "структурно вищих" цін на нафту з підвищенням екологічних податків.

У Financial Times відзначають, що така заява О'лірі говорить про різку зміну політики лоукостера. Раніше директор компанії сам звинувачував інших перевізників в тому, що ті не можуть знизити ціни на перельоти.

Ryanair — компанія родом з Ірландії, головний її офіс знаходиться в Дубліні. Вважається лідером і законодавцем бюджетних авіаперельотів в Європі: протягом всієї своєї історії з 1984 року дешеві квитки були головною особливістю цієї авіакомпанії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найбільший лоукостер відмовляється від політики дешевих квитків 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
03.07.2022 546
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»