<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Росія
03.07.2022 938

Провокація не вдалась: Бєлгород атакували ракетами "Панцир", яких Україна не має на озброєнні

У ніч проти 3 липня у російському Бєлгороді пролунали вибухи.

У ніч проти 3 липня у російському місті Бєлгород поблизу кордону з Україною пролунали вибухи. Пише ТСН. 

Росіяни, як завжди, звинуватили в цьому Україну. Однак блогер Денис Казанський, назвав це черговою провокацією, навівши факти.

Доказом стало те, що в будівлях Бєлгорода, які постраждали внаслідок нічного обстрілу, застрягли фрагменти російського ЗРПК "Панцир С1". На озброєнні в України такої техніки немає.

"Очевидно, що це просто провокація і брехня. Насправді здетонував російський склад боєприпасів, а вже від нього снаряди полетіли до порожніх будинків, де не було жодних мешканців. А російська влада заплатила спеціально найнятим акторам, щоб вони прикинулися вбитими та пораненими від вибухів", - іронізує блогер.

Казанцев припускає, що у російських військових щось не туди спрацювало і ракети полетіли зовсім не туди, куди планувалося. Це вже було в тимчасово окупованому Алчевську.

Жителі Бєлгорода стали жертвами своїх же військових.

Нагадаємо, у ніч проти 3 липня мешканці Бєлгорода, розташованого за 40 кілометрів від кордону з Україною, повідомили про кілька нічних вибухів.

Губернатор міста В’ячеслав Гладков повідомив, що на даний момент відомо про чотирьох постраждалих, дві особи доставлені до лікарні: чоловік та дитина 10 років. Двох людей оглянуто на місці. Наразі є інформація про трьох загиблих.

Оценка материала:

5.00 / 2
Провокація не вдалась: Бєлгород атакували ракетами "Панцир", яких Україна не має на озброєнні 5.00 5 2
Політика / Росія
03.07.2022 938
Еще материалы раздела «Росія»