<
НОВИНИ ДНЯ: Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Мобілізація в Україні: Клименко розповів про масове залучення поліції до роботи ТЦК  Українцям доведеться працювати на 5 років довше: як зміняться вимоги для пенсії  Путін зробив нову заяву про свої "мирні пропозиції"  Де в Україні будуть грози, град і шквали: прогноз погоди на 22 червня  Що далі після Швейцарії: чотири основні фактори, які визначать шлях до миру та закінчення війни  Куди можна скаржитися на дії працівників ТЦК: перелік телефонів у всіх регіонахвсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2022 577

Битва за Донбас не закінчиться, навіть якщо РФ захопить Луганську область, - Міноборони

Битва за Донбас буде продовжуватися до повної деокупації. Українські захисники не перестануть звільняти наші території, навіть якщо росіяни окупують всю Луганську область.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника міністра оборони Юрія Сака в інтерв'ю ВВС.

Він зазначив, що є й інші великі міста на Донбасі, зокрема в Донецькій області, які знаходяться під контролем Збройних сил України.

"Це міста, які протягом останніх кількох днів були об'єктами важких ракетних атак, артилерійських обстрілів. Але битва за Донбас ще не закінчена", - підкреслює Сак.

Своєю чергою він додає, що наша країна отримує підтримку від своїх західних союзників та сподівається на подальше її продовження.

" Україна, зрештою, накопичить достатню кількість важкої артилерії та інших видів зброї, що дозволить нам звільнити наші землі", - запевнив Сак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Битва за Донбас не закінчиться, навіть якщо РФ захопить Луганську область, - Міноборони 5.00 5 2
Політика / Україна
03.07.2022 577
Еще материалы раздела «Україна»