<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Росія
03.07.2022 1023

Оборонні підприємства РФ відмовляються ремонтувати пошкоджену техніку окупантів – ГУР

Директори ремонтних підприємств РФ дали вказівку працівникам не приймати техніку на ремонт.

1d65eab64877adb925c497117653a50f_03.07.22

Конфлікт між військовим керівництвом Росії та директорами оборонних заводів дедалі більше унеможливлює направлення до зони бойових дій нової бойової броньованої техніки. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

"Доставляючи до ремонтних заводів пошкоджену техніку, окупанти її повністю розкомплектовують, а запчастини та агрегати продають чи обмінюють на алкоголь. До заводів інколи доїжджають лише обгорілі остови БМП та танків. Водночас, директори ремонтних підприємств дали вказівку працівникам не приймати техніку на ремонт. Вони мотивують це відсутністю компонентів та недостатніми сумами коштів, які надходять від військових за вже виконані роботи", - йдеться у повідомленні.

За час повномасштабної війни ЗСУ знешкодили понад 40% боєздатних танків, бойових машин піхоти та бронетранспортерів окупаційних частин лише з Південного військового округу РФ. Їх відновлення потрібно проводити на спеціальних ремонтних підприємствах.

"Врятувати ситуацію командування намагалося за допомогою спеціально створених ремонтних бригад, які мали б відновлювати техніку поблизу зон бойових дій. Проте корупція і жага до наживи серед військового керівництва рф звели цю спробу нанівець", - повідомляє розвідка.

Оценка материала:

5.00 / 2
Оборонні підприємства РФ відмовляються ремонтувати пошкоджену техніку окупантів – ГУР 5.00 5 2
Політика / Росія
03.07.2022 1023
Еще материалы раздела «Росія»