<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
04.07.2022 590

Пробили чергове дно: Тимощук та ще один ексгравець збірної України зіграють у Росії в "матчі легенд"

Колишні футболісти збірної України Анатолій Тимощук та Олександр Співак візьмуть участь у "матчі легенд" московського "Спартака" та санкт-петербурзького "Зеніту".

Поки український народ уже п'ятий місяць героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню російських окупантів, українські футболісти-зрадники продовжують насолоджуватися життям в країні-агресорці. Пише ТСН. 

Анатолій Тимощук та Олександр Співак 8 липня у виставковому поєдинку в Санкт-Петербурзі зіграють за "Зеніт", за який вони виступали під час ігрової кар'єри, повідомляє офіційний сайт Російського футбольного союзу (РФС).

Тимощук був рекордсменом за кількістю зіграних матчів за збірну України (144). Проте 11 березня Анатолія офіційно викреслили з історії українського футболу. Його позбавили всіх титулів, нагород, почесних звань, тренерської ліцензії та довічно заборонили займатися футбольною діяльністю на території України. Також у Тимощука відібрали звання "Почесного громадянина міста Луцьк".

Від початку збройної агресії Росії проти України Тимощук ніяк не засудив дії окупантів, а також продовжив працювати в санкт-петербурзькому "Зеніті". Своєю чергою, батько Анатолія, який проживає в Луцьку, записався до тероборони міста.

Що стосується Олександра Співака, на його рахунку 3 матчі за збірну Україну. Від початку російського вторгнення на територію України він публічно не висловлював свою позицію щодо війни. В чемпіонаті України Співак виступав за "Чорноморець", "Шахтар", "Сталь" Алчевськ, "Зірку" та "Металург" Запоріжжя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пробили чергове дно: Тимощук та ще один ексгравець збірної України зіграють у Росії в "матчі легенд" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
04.07.2022 590
Еще материалы раздела «Спорт»