НОВИНИ ДНЯ: Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війнівсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2022 814

В Україні відзначають День зенітних ракетних військ

В Україні 3 липня відзначають День зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ.

Як передає Укрінформ, зенітників привітав з професійним святом, зокрема, командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук, начальник зенітних ракетних військ бригадний генерал Борис Генов.

«Із початку повномасштабного вторгнення зенітні ракетні війська Повітряних сил знищили понад 530 повітряних цілей рашистів. І врятували тисячі життів українців і десятки стратегічних об’єктів інфраструктури», - підкреслив Олещук.

Водночас він додав, що попереду важка робота. «Одночасно з цілодобовою бойовою роботою ми мусимо вдосконалюватись, опановувати нове озброєння, яке найближчим часом надійде він наших західних партнерів», - заявив командувач Повітряних сил.

Начальник зенітних ракетних військ побажав бійцям здоров'я і перемог, а «нашим сім'ям - дочекатися наших захисників".

Як повідомлялося, День зенітних ракетних військ запроваджено у 2011 році наказом міністра оборони. Відзначається щороку 3 липня.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні відзначають День зенітних ракетних військ 5.00 5 2
Політика / Україна
03.07.2022 814
Еще материалы раздела «Україна»