<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
04.07.2022 481

У найближчі п'ять років ціни на перельоти зростатимуть

Гендиректор ірландського лоукостера Ryanair Майкл О’Лірі попередив, що в найближчі п’ять років ціни на перельоти зростатимуть.

Про це він заявив в інтерв'ю Financial Times.

Зараз, за його словами, перельоти дуже дешеві, щоб приносити компаніям прибуток на тлі галузевих витрат, що зростають.

"Це дуже дешево. Щоразу, коли я лечу до Станстеда, я знаходжу абсурдним, що поїздка поїздом до центру Лондона дорожча, ніж квиток на літак", - сказав О'Лірі.

Він очікує, що поєднання високих цін на нафту та екологічних зборів підніме середній тариф Ryanair з 40 євро до 50-60 євро в середньостроковій перспективі.

О’Лірі також критикував британський уряд і Brexit, назвавши його "катастрофою", через який авіакомпанії тепер не можуть легко наймати європейських робітників, що, за словами представників галузі, посилило нестачу персоналу цього року.

"Це, без сумніву, один із неминучих наслідків катастрофи, якою став Brexit", - сказав CEO Ryanair.

Оценка материала:

5.00 / 2
У найближчі п'ять років ціни на перельоти зростатимуть 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
04.07.2022 481
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»