НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюк  В Україну йде короткочасне похолодання: коли його чекативсі новини дня
Політика
Світ
04.07.2022 935

Готується очолити трон: королева Єлизавета II передає справи принцу Чарльзу

Обов'язки королеви, викладені у звіті про Суверенний грант, були скорочені вперше за більш ніж десятиліття.

Королева Єлизавета II повільно, але факт складає свої королівські обов'язки і вже зараз дає можливість своєму спадкоємцю принцу Чарльзу відчути весь тягар відповідальності корони. Пише ТСН. 

Її Величність вперше за більш ніж десятиліття змінила свої офіційні обов'язки через проблеми з мобільністю, які змусили її відмовитися від участі у ключових заходах.

Як повідомляє Mirror, після платинового ювілею Букінгемський палац скоротив обов'язки Єлизавети II, а її 73-річний син принц Чарльз навпаки готовий взяти на себе ще більше офіційних обов'язків.

Цього року, нагадаємо, принц Чарльз вперше відвідав відкриття державного парламенту сам, представляючи там королеву (також із ним був принц Вільям).

Тим часом джерела у палаці применшують значення змін, говорячи, що вони не були "радикальними" для королівської родини. Але вже зараз очевидно, що королева Єлизавета II з'являтиметься на публіці все менше, а її син – все більше. Хоча, звичайно, повністю передавати престол Чарльзу вона поки що не буде.

Про те, скільки років принц Уельський чекає на трон і, яким може бути його правління, ми писали ось тут.

Оценка материала:

5.00 / 1
Готується очолити трон: королева Єлизавета II передає справи принцу Чарльзу 5.00 5 1
Політика / Світ
04.07.2022 935
Еще материалы раздела «Світ»