<
НОВИНИ ДНЯ: Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтону  Без істотних опадів та до +15°С: прогноз погоди по Київщині на 22 квітнявсі новини дня
Політика
Росія
04.07.2022 14579

У всьому винен невдалий суїцид: від Дмитра Медведєва йде дружина

У російських елітах триває розбрат на найвищому рівні. Шлюби російських політиків тріскотять по швах.

Телеграм-канал GeneralSVR(reserv), якому немає підстав не довіряти, повідомив, що слідом за дружиною прессекретаря президента Путіна — Дмитра Пєскова - Тетяною Навкою, яка в близькому колі заявила про намір розійтися з чоловіком, про наміри подати на розлучення висловилася і дружина колишнього президента Росії Дмитра Медведєва Світлана. Пише ТСН. 

"Колишня перша леді останнім часом все менше часу приділяє Дмитру Анатолійовичу і все більше вдається до захоплень чоловіками на стороні, при цьому не гребуючи вживанням спиртного. Останньою краплею за словами самої Світлани Медведєвої став інцидент з підготовкою суїциду Дмитра Медведєва".

Світлана Медведєва має намір повернути дівоче прізвище Лінник. Прохання дозволити розлучення Світлана Медведєва вже завбачливо направила Володимиру Путіну, президент поки що свого дозволу не дав", — йдеться в повідомленні каналу.

У Росії, як бачите, навіть такі речі як розлучення вирішує диктатор Путін.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як особисте життя самого Дмитра Пєскова дало тріщину.

І докладніше розповідали про те, хто такі Тетяна Навка та Світлана Медведєва.

Оценка материала:

5.00 / 4
У всьому винен невдалий суїцид: від Дмитра Медведєва йде дружина 5.00 5 4
Політика / Росія
04.07.2022 14579
Еще материалы раздела «Росія»