<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
04.07.2022 747

Ходжес закликав атакувати аеродроми, які використовує авіація РФ для пуску крилатих ракет

Для протидії ударам авіації РФ із застосуванням крилатих ракет необхідно атакувати аеродроми, які використовуються російськими літаками.

Ben_04.07.22

Про це у коментарі Guildhall заявив екс-командувач армією США в Європі, генерал Фредерік Бен Ходжес

«Коли ми говоримо про ракети, крилаті ракети, що запускаються з території Росії та Білорусі, то щоб протидіяти їм необхідно атакувати аеродроми, з яких злітають такі літаки (що запускають крилаті ракети – ред.). Або знайти метод порушити логістику постачання таких ракет до місць запусків», - заявив генерал Ходжес.

Раніше керівник Центру оборонних реформ, координатор міжвідомчої платформи з протидії гібридним загрозам, яка здійснює свою діяльність у рамках співробітництва Україна-НАТО, Олександр В. Данилюк заявив, що керовані крилаті ракети, які використовують ЗС РФ для ударів по об'єктах військової та цивільної інфраструктури України, є ефективними, оскільки оперують на малих висотах і невидимі для української системи ППО. За його словами, країни Заходу повинні передати Україні літаки типу F-15e, F-16 чи інші західні перехоплювачі для ефективної протидії ударам крилатими ракетами ЗС РФ.

У свою чергу, у парламенті Великобританії депутати як від Консервативної, так і від Лейбористської партії виступили із заявами с на підтримку передачі Україні американських літаків типу F-15e, F-16 та інших західних перехоплювачів, необхідних для протидії крилатим ракетам РФ.

Читайте також: Ходжес виступив проти обмежень у наданні озброєнь Україні

Оценка материала:

5.00 / 1
Ходжес закликав атакувати аеродроми, які використовує авіація РФ для пуску крилатих ракет 5.00 5 1
Політика / Світ
04.07.2022 747
Еще материалы раздела «Світ»