<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
05.07.2022 666

Російсько-українська війна неминуче має умогилити Путіна - військовий експерт

Військовий експерт Петро Черник розповів, коли і як закінчиться для України війна з Росією.

Про це він сказав ТСН в ефірі "1+1" в рамках телемарафону.

"Я прихильник дуже специфічної концепції, що ця активна фаза бойових дій може згаснути у жовтні (ред. - до України почне надходити ленд-ліз), потім буде якась оперативна пауза, не знаю яка, може місяць, може два, а може і три, а може 5 і, навіть, 10 років. І підсумкова російсько-українська війна, яка неминуче має умогилити московський імперіалізм", - вважає військовий експерт.

Черник також зазначає, що наразі Путін гарячково шукає вихід із ситуації - як зберегти своє власне життя.

"Йому всього на всього 70 років, а їхня традиція - тримати владу до смерті. З огляду на медичне обслуговування, яке він має, Путін може жити дуже довго. Російський імперіалізм, особливо у внутрішній боротьбі за владу, безжальний. Хто програє - втрачає життя. Путін це дуже добре розуміє, і він буде шукати формулу, як вижити", - наголошує він.

Експерт також переконаний, що Росія може стати другою КНДР, а Україна зможе видихнути тільки тоді, коли РФ розвалиться.

"Концепція Північної Кореї цілком робоча. Опускається залізна завіса, їхня (ред. - російська) пропаганда будья-яку поразку може подати як перемогу. Це геополітичне утворення на якийсь час завмирає - допоки світові лідери не вирішать, що робити з Росією. Рішення щодо пониження статусу РФ є, а щодо її розчленування немає. А ми по-справжньому видихнемо лише тоді, коли вони розпадуться і у них заберуть ядерну зброю", - резюмував Петро Черник.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російсько-українська війна неминуче має умогилити Путіна - військовий експерт 5.00 5 2
Політика / Україна
05.07.2022 666
Еще материалы раздела «Україна»