<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.07.2022 1051

Зірка "Вороніних" актор Дронов підтримав війну в Україні та наразився на критику

Зірка серіалу "Вороніни" актор Георгій Дронов підтримав жахливу війну в Україні, яку вороже розв'язала Росія.

ea66d060482856b7801a7c475aad71d0_05.07.22

Зокрема, артист вважає, що кремлівський диктатор Путін правильно зробив, що розпочав так звану "спеціальну воєнну операцію" на території України. Пише ТСН. 

Дронов заявив, що Україну треба "денацифіковувати". А російські окупанти, на думку Дронова, справжні патріоти, адже захищають Донбас.

Своїми словами актор показав, що підтримує вбивства мирних українців.

"У нашій країні багато патріотів. Солдати та офіцери захищають Донбас, не жаліючи власного життя. Я за денацифікацію України, адже знаю, що нацизм там є", - сказав актор на YouTube-каналі BalasanyanChannel.

Утім, з такою позицією Дронова не погодилися користувачі соцмереж. Вони у коментарях під роликом назвали його негідником та зазначили, що російські окупанти вторглися на територію суверенної держави і почали вбивати жителів України, а це зовсім не подвиг.

  • Так, Костю, а там жили мирно умовні "Вороніни" і були у них садки, школи, робота. А тепер ховаються у підвалах та не знають, що буде з їхніми розбомбленими містами. Розчарований Костею – Георгієм.
  • Ну чому хороший актор виявився гнилою людиною?
  • Який подвиг? Подвиг у тому, що лізти до іншої країни зі зброєю і руйнувати її?
  • Дурень чи негідник? Мабуть, друге. Для акторів, найчастіше, підлість - це шлях до статку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірка "Вороніних" актор Дронов підтримав війну в Україні та наразився на критику 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.07.2022 1051
Еще материалы раздела «Суспільство»