<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
05.07.2022 1247

Протестів у Росії не буде, вони підтримують цю війну, - Буданов

Більшість росіян підтримують війну в Україні, в тому числі ракетні удари по цивільній інфраструктурі. Тому ніяких протестів в Росії не буде.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

"Росія в основному підтримує всі ці дії. Це насправді так, не треба думати, що один Путін такий поганий, а всі інші просто не знають, що робити. Знають, дуже чітко знають і розуміють. Можливо, це наслідок довготривалої пропагандистської роботи з ними", - заявив він.

За словами Буданова, росіяни в основному підтримують все, що відбувається в Україні, в тому числі ракетні удари по мирних громадянах.

"Це ж зараз не важко, у нас XXI століття, відкрийте їх паблік, просто коментарі почитайте, що вони там пишуть. Це ж не пише Путін або Патрушев, наприклад, немає. Вони це підтримують, тому ніяких протестних настроїв там не буде", - зазначив глава української розвідки.

Крім того, Буданов вважає, що слушного моменту для зміни глави Кремля чекає економічна еліта, яка досить сильно постраждала від війни в Україні.

Нагадаємо, за словами глави української розвідки, в Москві неодноразово погрожували всьому світу ядерною зброєю, проте вони чітко розуміють, що використання цієї зброї просто прискорить розпад Російської Федерації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Протестів у Росії не буде, вони підтримують цю війну, - Буданов 5.00 5 2
Політика / Україна
05.07.2022 1247
Еще материалы раздела «Україна»