<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеціївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.07.2022 737

Українці отримають нові ID-картки та закордонні паспорти найближчим часом

Поліграфкомбінат “Україна” готується відновити довоєнні темпи виготовлення паспортних документів.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, уряд ухвалив постанову, яка дозволяє тимчасово виготовляти паспорти з новими чипами без електронного підпису.

«Це значно спростило й прискорило процес. Одним з безпосередніх ініціаторів та драйвером процесу стало Міністерство з питань реінтеграції, що отримало чимало звернень від людей, які місяцями очікують на документи», - зазначили у відомстві.

Сотні тисяч громадян, серед яких є багато переселенців, зможуть нарешті одержати документи з новими чипами якнайшвидше. Їх виготовлятимуть, допоки триватиме воєнний стан.

Після війни зазначені документи залишаться дійсними.

З 24 лютого в Україні триває повномасштабна російська воєнна агресія.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українці отримають нові ID-картки та закордонні паспорти найближчим часом 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.07.2022 737
Еще материалы раздела «Суспільство»