НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Політика
Україна
05.07.2022 712

Військові РФ здають інформацію про свої позиції іноземній розвідці: перехоплення ГУР

Російські військові за гроші здають інформацію про місцезнаходження своїх військ іноземним розвідникам.

_viyskovi_gettyimages_1239356002_24_650x410_05.07.22

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на ГУР, про це йдеться в новому перехопленні розмови окупантів.

У телефонній розмові дівчина скаржиться, що інформацію про позиції деяких підрозділів продають іноземній розвідці.

"31 бригаду здали. Не всю, а якусь роту. 76 людей привезли нещодавно. Здав свій же. Полковник Матьковський. Я потім спілкувалася з ФСБшником самарським, мій знайомий. Він каже, так. Все це вірно. У нього на рахунку 17 мільйонів. Страждає зараз це США смердюче. У них там взагалі - голод, холод", - заявила вона в розмові з російським солдатом.

При цьому сам військовий підтвердив інформацію про сдачу місцерозташування. Також він розповів, що ЗСУ постійно атакують їхні позиції вже протягом 21 дня.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російські військові відмовляються виконувати накази керівництва і хочуть звільнятися з армії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військові РФ здають інформацію про свої позиції іноземній розвідці: перехоплення ГУР 5.00 5 1
Політика / Україна
05.07.2022 712
Еще материалы раздела «Україна»