<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
05.07.2022 673

"Це останній успіх Росії на території України": Арестович зробив новий прогноз щодо війни

Взяття Рубіжного, Сєвєродонецька та Лисичанська було останнім успіхом російської армії на території України.

8b32cacdaba3b6c44f1df22ca65a84c9_05.07.22

Далі вони можуть окупувати хіба якесь невелике село. До Слов'янська і Краматорська у росіян не вистачить сил, щоб дійти. Пише ТСН. 

Про це сказав радник голови Офісу президента Олексій Арестович під час розмови з російським правозахисником та публіцистом Марком Фейгіним.

"Наступ у Луганській області - це останній успіх російської армії в Україні. Мається на увазі великий успіх. Село якесь можуть взяти. Я просто знаю, що твориться у військах Росії. Лисичанськ, Сєвєродонецьк і Рубіжне - це міста середньої величини. Вони їх брали 90 діб із великою кількість військових, втратили велику кількість людей. Ми з Лисичанська просто відступили. У Сєвєродонецьку вони ще півтори доби воювали з порожнім містом, у Лисичанську теж саме було дві доби. Де вони візьмуть оперативні резерви для того, що взяти ще одне місто? Хочуть взяти Слов'янськ і Краматорськ?" - сказав Арестович.

Нагадаємо, Арестович розповів, що захоплення Лисичанська російським окупантам коштувало втрати 7 тисяч військових.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Це останній успіх Росії на території України": Арестович зробив новий прогноз щодо війни 5.00 5 1
Політика / Україна
05.07.2022 673
Еще материалы раздела «Україна»