<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
06.07.2022 505

Суд заборонив діяльність комуністів та партію ексміністра часів Януковича

Суд заборонив діяльність Комуністичної партії України та партії "Щаслива Україна".

Відповідне рішення ухвалив Восьмий апеляційний адміністративний суд у Львові у вівторок, 5 липня.

Про це повідомили на офіційній сторінці суду в Facebook. Пише ТСН. 

У суді повідомили, що колегія Восьмого апеляційного адміністративного суду 5 липня завершила розгляд адміністративних справ стосовно заборони в Україні КПУ та партії "Щаслива Україна".

Судді вирішили заборонити діяльність цих політичних сил.

"Майно, кошти та інші активи партії, її обласних, міських, районних організацій, первинних осередків та інших структурних утворень передано у власність держави", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Комуністична партія України була заборонена ще 2015 року, проте через судову тяганину вона продовжувала функціонувати.

Партія "Щаслива Україна" є проєктом ексміністра доходів і зборів уряду Віктора Януковича Олександра Клименка. раніше вона називалася "Успішна Україна", проте її перейменували.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала пропозиції президента Зеленського щодо заборони символіки російського воєнного вторгнення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Суд заборонив діяльність комуністів та партію ексміністра часів Януковича 5.00 5 2
Політика / Україна
06.07.2022 505
Еще материалы раздела «Україна»