<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
06.07.2022 2596

Українці просять присвоїти звання Героя України посмертно Олексію Чубашеву: як підписати петицію

Українці зареєстрували петицію про присвоєння українському військовому журналісту, капітану Збройних сил України Чубашеву Олексію - звання Героя України, посмертно.

_kolazh_660_650x410_06.07.22

Як підписати цю петицію - пише rbc.ua.

"Прошу розглянути питання про присвоєння Чубашеву Олексію українському журналісту, капітану Збройних сил України-звання Герой України, посмертно", - таку петицію зареєстрував на сайті президента Богдан Бредун.

На цей момент зібрано майже половина необхідних голосів з необхідних для розгляду - 13103 з 25000. Час на збір підписів ще є.

Що відомо про Олексія Чубашева

Олексій-військовий журналіст, учасник АТО. Закінчив факультет військової журналістики у Військовому інституті Київського національного університету ім. Шевченка.

У 2015 році відправився в АТО. Відомий як автор програми "Рекрут UA", колишній керівник "Армія FM" і Військового Телебачення України.

Його програми зробили величезний внесок у популяризацію служби в ЗСУ та підвищення іміджу української армії. 28 лютого 2021 він був звільнений у запас.

24 лютого 2022 року Чубашев повернувся до лав Збройних сил України через російське вторгнення.

10 червня Олексій Чубашев загинув. У нього залишилася дружина і син, який народився в березні цього року.

"Щоб перемогти, потрібно стільки роботи зробити, що ого-го. І, якщо, після у вас залишиться енергія на ще щось, то займіться саморозвитком. Вчити не перевчити", - писав Олексій Чубашев.

Підписати петицію про присвоєння Олексію Чубашеву звання Героя України можна за цим посиланням.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли деталі загибелі Олексія Чубашева.

Оценка материала:

5.00 / 4
Українці просять присвоїти звання Героя України посмертно Олексію Чубашеву: як підписати петицію 5.00 5 4
Політика / Україна
06.07.2022 2596
Еще материалы раздела «Україна»