НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Політика
Україна
06.07.2022 923

На війну до України відправили військовослужбовців з останнього підрозділу РФ – Арестович

На війну до України з Сахаліна відправили військовослужбовців з останнього підрозділу РФ.

Загалом Путін направив 60% армії на взяття двох міст на сході України, в яких успішно проводили оборонні дії ЗСУ. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

“Звичайно, хочеться лише яскравих перемог та наступів. Але військове командування працює із тим, що є. Наші збройні сили перемелюють супротивника, який має перевагу за кількістю особового складу, техніки та бюджету. Воювати складно, але ми вміємо. І робимо це успішно в тих реаліях, які є. Ми перемелюємо цю армію та накопичуємо резерви. Наступ із яскравими перемогами неминучий”, - наголосив Олексій Арестович.

Нагадаємо, що Росія заздалегідь планувала знищення Маріуполя та масове вбивство його жителів.

Оценка материала:

5.00 / 2
На війну до України відправили військовослужбовців з останнього підрозділу РФ – Арестович 5.00 5 2
Політика / Україна
06.07.2022 923
Еще материалы раздела «Україна»