НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
06.07.2022 978

На війну до України відправили військовослужбовців з останнього підрозділу РФ – Арестович

На війну до України з Сахаліна відправили військовослужбовців з останнього підрозділу РФ.

Загалом Путін направив 60% армії на взяття двох міст на сході України, в яких успішно проводили оборонні дії ЗСУ. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

“Звичайно, хочеться лише яскравих перемог та наступів. Але військове командування працює із тим, що є. Наші збройні сили перемелюють супротивника, який має перевагу за кількістю особового складу, техніки та бюджету. Воювати складно, але ми вміємо. І робимо це успішно в тих реаліях, які є. Ми перемелюємо цю армію та накопичуємо резерви. Наступ із яскравими перемогами неминучий”, - наголосив Олексій Арестович.

Нагадаємо, що Росія заздалегідь планувала знищення Маріуполя та масове вбивство його жителів.

Оценка материала:

5.00 / 2
На війну до України відправили військовослужбовців з останнього підрозділу РФ – Арестович 5.00 5 2
Політика / Україна
06.07.2022 978
Еще материалы раздела «Україна»