<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Політика
Україна
06.07.2022 425

ЗСУ стримують ворога на межі Луганщини та Донеччини

Збройні сили України стримують ворога на межі Луганщини та Донеччини і не дають перерізати автошлях Бахмут – Лисичанськ, що пролягає повз Білогорівку.

Про це повідомив у Телеграмі голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Ми стримуємо ворога на межі Луганщини та Донеччини – окупанти несуть значні втрати, у чому зізнаються самі. Вчора росіяни хотіли просунутися до Донеччини, перерізати автошлях Бахмут – Лисичанськ, що пролягає повз Білогорівку, але знов доповісти своєму керівництву їм нічого. Під тиском наших бійців ворог змушений був відійти", - написав очільник ОВА.

Він додав, що росіяни щодня отримують наказ просуватися далі, але не завжди його виконують через значні втрати особового складу.

Про це, за словами Гайдая, зізнаються і полонені, і ті, хто спілкується з населенням у Лисичанську та Сєвєродонецьку. Тільки за час штурму Лисичанська у ворога тисячі загиблих і поранених. Поступово дається в знаки окупанту і несвоєчасне підвезення боєприпасів – завдяки влучності наших бійців, які за останні два тижні знищили кілька складів на окупованій території. Один із них днями палав у Кадіївці.

Керівник ОВА переконаний, що коли в українських військових з’явиться більше далекобійної зброї, перевага ворога в особовому складі буде нівельована.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ стримують ворога на межі Луганщини та Донеччини 5.00 5 2
Політика / Україна
06.07.2022 425
Еще материалы раздела «Україна»