<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експертавсі новини дня
Політика
Європа
07.07.2022 1232

"Нам не соромно": Лавров влаштував істерику, бо у Франції опублікували таємну розмову Путіна та Макрона

Голова російського МЗС Сергій Лавров влаштував істерику через те, що Франція опублікувала таємну розмову Путіна та Макрона.

Йдеться про розмову між президентом Франції та російським диктатором, яка відбулась 20 лютого 2022 року напередодні повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Пише ТСН 

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Лавров, коментуючи розмову Путіна та Макрона, заявив, що її публікація це нібито "порушення дипломатичної етики". Також він заявив, що Росії не соромно за те, як говорить Путін з іншими лідерами.

"Ми в принципі ведемо переговори таким чином, щоб нам ніколи не було соромно. Ми завжди говоримо те, що думаємо, і готові за ці свої слова відповідати та пояснювати нашу позицію", - сказав Лавров.

Нагадаємо, за кілька днів до вторгнення Росії до України президент Франції Еммануель Макрон провів телефонну розмову з очільником Кремля Володимиром Путіним. Під час переговорів російський президент звинуватив Володимира Зеленського в невиконанні Мінських угод, а Макрона - у спробі їх переглянути.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Нам не соромно": Лавров влаштував істерику, бо у Франції опублікували таємну розмову Путіна та Макрона 5.00 5 2
Політика / Європа
07.07.2022 1232
Еще материалы раздела «Європа»