<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнеювсі новини дня
Політика
Україна
07.07.2022 3049

В Києві відбулася історична зустріч духовенства Православної церкви України та Української православної церкви

В Києві у соборі Софія Київська відбулася зустріч духовенства Православної церкви України та Української православної церкви.

Історична зустріч повинна покласти початок нового шляху українського духовенства. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Зустріч духовенства відбулася 5 липня у день пам’яті Блаженнішого митрополита Володимира. За словами Олександра Ткаченка, ця зустріч повинна покласти початок нового шляху українського духовенства.

“Долати розділення, служити народу України та будувати наш спільний дім - наші спільні цілі. Я вірю, що ця зустріч - це початок нового, мудрого, сильного шляху наших Церков заради вільного й мирного майбутнього України”, - наголосив міністр культури та інформаційної політики.

Нагадаємо, що британський таблоїд опублікував прогноз учасника російської версії шоу “Битва екстрасенсів”. Чоловік вважає, що диктатор Путін зіткнеться зі “спробами отруєння” та “фізичними нападами”.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Києві відбулася історична зустріч духовенства Православної церкви України та Української православної церкви 5.00 5 2
Політика / Україна
07.07.2022 3049
Еще материалы раздела «Україна»