<
НОВИНИ ДНЯ: Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкційвсі новини дня
Політика
Світ
07.07.2022 21029

Промовисто: китайське керівництво придумало принизливе прізвисько для Путіна

Президент РФ Путін, імовірно, вважає себе розумнішим за інших, але досі не помітив, як від нього повільно, але стабільно відвертається весь світ.

У середині червня Путін мав телефонну розмову з лідером Китаю Сі Цзіньпіном. Під час цієї розмови кремлівський диктатор запросив Сі Цзіньпіна відвідати Росію, але отримав рішучу відмову. Пише ТСН. 

Телеграм-канал Generall SVR розповідав подробиці про те, як саме відбулася ця розмова і чим вона закінчилася. А також розповіли одну цікаву деталь, виявляється китайське керівництво вже придумало прізвисько для кремлівського "фюрера", його називають "цуценя".

Нагадаємо, раніше цей же канал поінформував, що від прессекретаря Путіна Пєскова пішла дружина. А цього тижня з'явилися чутки про те, що шлюб путінської маріонетки Дмитра Медведєва теж тріщить по швах.

Оценка материала:

5.00 / 4
Промовисто: китайське керівництво придумало принизливе прізвисько для Путіна 5.00 5 4
Політика / Світ
07.07.2022 21029
Еще материалы раздела «Світ»