<
НОВИНИ ДНЯ: На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Українівсі новини дня
07.07.2022 560

Слідом за Приватом ще один роздрібний банк різко підняв валютний курс за картками

Monobank з 6 липня різко підвищив курс продажу долара і євро за картковими операціями. Долар подорожчав з 32,70 до 35,18 гривень, євро - з 33,60 до 35,99 гривень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Банку.

Крім того, банк бере 2%-ву комісію при знятті готівки за кордоном і розрахунки гривневою карткою.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк підвищив вартість долара, встановиши "ринковий курс" за картками. У банку підняли картковий курс до рівня продажу готівкового. Це стосується курсів конвертації за картками: зняття готівки та перекази в гривні в Україні з валютних карт, а також всіх видів операцій за кордоном у валюті з використанням гривневих карт.

Нагадаємо, після початку російського вторгнення в Україні були введені валютні обмеження. Це призвело до множинності курсів, які діють як для громадян, так і для імпорту товарів.

Українські банки встановили різні курси для обміну валюти в Україні і для карткових операцій, який в основному діє для оплати товарів і послуг і зняття готівки за кордоном. В кінці червня готівковий курс долара був вище майже на 10%.

Оценка материала:

5.00 / 2
Слідом за Приватом ще один роздрібний банк різко підняв валютний курс за картками 5.00 5 2
Бізнес / Фінанси та банки
07.07.2022 560
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»