<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Політика
Росія
07.07.2022 553

Актор Панін розповів про погрози від росіян через його антивоєнну позицію: "Пишуть, щоб ти здох"

Російський актор Олексій Панін від першого дня повномасштабного вторгнення Росії до України говорить правду про жахливу війну та засуджує криваву політику кремлівського диктатора Путіна.

Утім, багато кому не подобається позиція знаменитості. Як зізнався Панін, щодня росіяни пишуть йому повідомлення з погрозами. Пише ТСН. 

Зокрема, вони засуджують актора через те, що він допомагає українцям та говорить правду про жахливу війну, яку розв'язала Росія.

"Кожного дня знаходять мої телефони і пишуть мені з погрозами: "Щоб ти здох, сволота, тому що ти допомагаєш українцям", "Щоб ти здох, скотина, тому що ти збираєш гроші для пацанів в Одесі", - розповів у своєму Telegram-каналі Панін.

Натомість українці дякують актору за його чітку позицію.

"Я кожного дня чую на вулиці людей з України, які до мене підходять і кажуть: "Дякую за позицію", - додав Панін.

Нагадаємо, Юрій Горбунов розповів, що, на його думку, кожен росіянин винен у війні, яку розв'язала Росія. Шоумен пояснив, чому так вважає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор Панін розповів про погрози від росіян через його антивоєнну позицію: "Пишуть, щоб ти здох" 5.00 5 1
Політика / Росія
07.07.2022 553
Еще материалы раздела «Росія»