<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Політика
Україна
07.07.2022 2729

Зеленський розповів, чи має конфлікт з Генеральним штабом

Президент України Володимир Зеленський заявив про відсутність будь-яких непорозумінь з Генеральним штабом. Як він відзначив, вони працюють однією командою.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова Зеленського під час спільного брифінгу з прем’єр-міністром Ірландії Міхолою Мартіном.

За словами президента, сьогодні відбулось окреме засідання з військовими щодо резонансного документа, який передбачав обов'язкову наявність дозволу на вільне пересування Україною у військовозобов'язаних чоловіків.

"Рішення повинно бути скасоване, і офіційну інформацію ви обов’язково отримаєте. Деталі говорять, що воно ухвалене неправильно і є погодження щодо цього рішення",- заявив Зеленський.

Водночас він зауважив, що не має жодних непорозумінь з Генштабом, а усі неузгодженості та помилки одразу виправляються.

"У нас - війна і ми повинні працювати однією командою. Ми так і працюємо. Якщо є якась неузгодженість, треба виправляти ці помилки, вони дрібні, я вважаю, в порівнянні з цією єдність, яку демонструє наша держава, народ України, наші ЗСУ, як ми разом воюємо. Я вважаю, що це ні про що. Помилки треба виправляти, ось і все", - заявив президент.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський розповів, чи має конфлікт з Генеральним штабом 5.00 5 2
Політика / Україна
07.07.2022 2729
Еще материалы раздела «Україна»