<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
07.07.2022 620

Липень розпочався зі спеки. У Києві оновлений сторічний температурний рекорд

Максимальна температура повітря у середу, 6 липня, у Києві досягла 34,3 градусів тепла. Попереднє рекордне значення було зафіксовано у 1924 році і дорівнювало 33,9 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центральну геофізичну обсерваторію.

Абсолютним максимумом температури повітря у столиці за весь час спостережень залишається 30 липня 1936 року, коли стовпчик термометра зафіксували на позначці 39,4 градусів, зазначили в обсерваторії.

Нагадаємо, червень у Києві увійшов до десятки найтепліших в історії. За місяць встановлено чотири температурні рекорди. Середньомісячна температура повітря була на 2,2 градусів вище за кліматичну норму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Липень розпочався зі спеки. У Києві оновлений сторічний температурний рекорд 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
07.07.2022 620
Еще материалы раздела «Столиця»