<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Європа
07.07.2022 481

Лукашенко закликав до максимальної інтеграції із Росією

Білоруський диктатора Олександр Лукашенко заявив, що Мінську необхідно зробити максимум щодо кооперації з Москвою.

Втім, наголошує самопроголошений президент, при цьому Білорусь повинна "зберігати суверенітет і незалежність" та "інтереси білоруського народу". Мовляв, його країна активізувалася у роботі на російському напрямі. Пише ТСН. 

Про це Лукашенко заявив під час зустрічі з головою Палати представників Національних зборів Білорусі, пише "БЕЛТА".

"Сьогодні вже всі зрозуміли, що таке Білорусь для Росії та Росія для Білорусі. Ми маємо зробити максимум щодо кооперації в економіці, на нашу єдність, єднання. Все зробити для того, щоб ніхто не міг кинути камінь у нас, що ми не вирішили якихось питань у взаєминах з Росією", - наголосив він.

Також білоруський диктатор заявив, мовляв, "Росія має глобальні інтереси", а також "відповідні погляди на розвиток Білорусі".

Нагадаємо, військовий експерт Олег Жданов розповів, якщо самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко віддасть наказ на залучення армії до війни в Україні, ці війська стануть підпорядковані генштабу Росії, і стануть єдиними збройними силами "Союзної держави". Лукашенко уникає того, щоб віддати цей наказ, адже армія – "мабуть, єдина ніжка того стільця, на якому він сидить, яка ще не підпиляна".

Оценка материала:

5.00 / 1
Лукашенко закликав до максимальної інтеграції із Росією 5.00 5 1
Політика / Європа
07.07.2022 481
Еще материалы раздела «Європа»