<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
08.07.2022 2773

ЗСУ почали навчання у Британії: скільки бійців підготують за стандартами НАТО

Великобританія вже почала навчання українській військових за стандартами НАТО. Планується, що підготовку пройдуть 10 тисяч бійців ЗСУ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на посла України у Великій Британії Вадима Пристайка в ефірі телемарафону.

"Близько 10 тисяч солдатів будуть підготовані в Британії за стандартами НАТО. Вже 1500 наших солдатів вже тут... Вони прибувають по 100-200 людей щотижня", - сказав дипломат.

За його словами, українські захисники не тільки пройдуть навчання з британськими інструкторами, а також отримають обмундирування та зброю.

Нагадаємо, що раніше прем'єр Британії Борис Джонсон під час візиту до Києва запропонував масштабну програму підготовки українських військових.

Оценка материала:

5.00 / 3
ЗСУ почали навчання у Британії: скільки бійців підготують за стандартами НАТО 5.00 5 3
Політика / Україна
08.07.2022 2773
Еще материалы раздела «Україна»