НОВИНИ ДНЯ: "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецепт  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим законом  Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
08.07.2022 474

Симоньян, Скабєєва та інші: у НАЗК назвали пропагандистів, які не потрапили під санкції низки країн

У Національному агентстві з питань запобігання корупції назвали російських пропагандистів, до яких ще не застосовані санкції у частині іноземних юрисдикцій.

Як передає Укрінформ, про це НАЗК повідомило у Телеграмі.

“Багато років росіян готували до звірств, гвалтувань, катування та вбивств українців. Щоби жоден строковик не сумнівався, що розстріляти з танка автіку з надписом “Діти” - це російський героїзм. А честь російського солдата — це постріл у спину мирним українцям зі зв’язаними руками. Над цим працювали не лише посадовці за закритими кабінетами, а й армія пропагандистів, які мають бути засуджені за злочини проти людства, натомість досі навіть не потрапили під санкції ряду країн”, - ідеться у повідомленні.

Серед них російська пропагандистка, головна редакторка англомовної телевізійної мережі новин RT (Russia Today) Маргарита Симоньян, яка неодноразово закликала до ядерної війни, якщо росія програє у війні з Україною. Санкції не наклали США та Японія.

Це актор і режисер, ведучий пропагандистського телешоу з політичних питань на каналі НТВ “Міжнародна пилорама з Тиграном Кеосаяном” чоловік Симоньян — Тигран Кеосаян. Він пропонує “відіпрати промитий мозок українців”, “влаштувати великий суд над нацистами в Україні” та попереджає, що війною в Україні рф не обмежиться. Він не потрапив під санкції США, Канади, Японії та Нової Зеландії.

Крім того, це журналістка державного ТБ “росія-1”, ведуча політичного ток-шоу “60 хвилин” — найпопулярнішого ток-шоу в росії Ольга Скабєєва, яка заявила, що рф не прийшла звільняти українців, а окупація такої країни звичайно має зайняти певний час, до того, ж росія вже давно не воює з Україною, вона воює з НАТО. Вона досі не перебуває під санкціями США, Канади, Японії та Нової Зеландії.

Також це чоловік скабєєвої — Євген Попов, який, на відміну від дружини, потрапив у санкційні списки усіх партнерів України, крім Нової Зеландії. Попри те, що Попов веде політичне ток-шоу “60 хвилин”, під санкції він потрапив у першу чергу як депутат держдуми, зазначили у НАЗК.

У списку ведучий каналів “росія 1” й “росія 24” Володимир Соловйов, який заявляє, що росія не зупиниться на війні з Україною, Україна - це “лише проміжний етап”. Крім США Соловйов також часто погрожує країнам, які межують із рф. Санкції досі не застосували США та Нова Зеландія.

Крім того, це російський пропагандист і ведучий ток-шоу “Время покажет” на Першому каналі Артем Шейнін. Після того, як російські війська захопили частину Маріуполя, він приїжджав у місто для зйомок пропагандистських відео з українськими полоненими військовими. США, Австралія, Канада, Японія та Нова Зеландія поки не додали Шейніна до своїх санкційних списків.

Як повідомляв Укрінформ, у липні НАЗК підготувало новий санкційний список із 800 кандидатів, які підтримують війну проти України. До списку потрапили представники російських партій та компаній, композитор Ігорь Крутой та співачка Лоліта Мілявська.

Оценка материала:

5.00 / 2
Симоньян, Скабєєва та інші: у НАЗК назвали пропагандистів, які не потрапили під санкції низки країн 5.00 5 2
Політика / Світ
08.07.2022 474
Еще материалы раздела «Світ»