<
НОВИНИ ДНЯ: Блінкен анонсував новини про ППО для України перед самітом НАТО  Заброньованих від мобілізації чиновників стане більше: нове рішення уряду  Частину України накриє спека до +38 градусів: погода на 4 липня  Українських жінок не випускатимуть за кордон?: кому треба піти до ТЦК та який штраф загрожує за неявку  Українські військові можуть замовити квитки на потяг, навіть коли їх розкупили: як це працює  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Лукашенко заявив про "високу боєготовність" військ Білорусі та РФ через "активізацію" ЗСУвсі новини дня
Політика
Україна
08.07.2022 718

"Не починали, але вже закінчуєте": Арестович відповів на погрози Путіна

Заяви російського диктатора Путіна про те, що "Росія ще не починала війну проти України", розраховані на внутрішню аудиторію.

У РФ є ще сили на наступ, але він триватиме максимум місяць-півтора. Пише ТСН. 

Про це радник голови ОП Олексій Арестович сказав у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним.

"Путін виступає для внутрішньої аудиторії. Вони провели якісь заміри, подивилися на запити суспільства та намагалися якось на це відповісти. На це все є одна відповідь: не починали, та вже закінчуєте. Всім цим потугам залишилося дуже недовго. Місяць-півтора і вони помалу все згортатимуть, мається на увазі спроби наступу", - пояснив Арестович.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у четвер, 7 липня, знову вдався до погроз Україні. Диктатор невдоволений заявами України та західних партнерів про те, що РФ потрібно перемогти на полі битви, та погрожує, мовляв, "Росія ще не починала воювати".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Не починали, але вже закінчуєте": Арестович відповів на погрози Путіна 5.00 5 2
Політика / Україна
08.07.2022 718
Еще материалы раздела «Україна»