<
НОВИНИ ДНЯ: Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"всі новини дня
Політика
Світ
08.07.2022 407

Колишній прем'єр-міністр Японії помер після нападу

Медикам не вдалося врятувати життя політику.

0b3ed8e67b94add03f929f2f2f20b520_08.07.22

Колишній прем’єр Японії Сіндзо Абе, на якого 8 липня був скоєний замах, помер у реанімації внаслідок отриманого вогнепального поранення. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Національна телерадіокомпанія Японії NHK.

"Джерела Ліберально-демократичної партії повідомляють, що колишній прем'єр-міністр Японії Абе Сіндзо помер", — йдеться у повідомленні.

За даними видання, політик помер у лікарні, де йому надавали допомогу після замаху.

Нагадаємо, політика серйозно поранено під час виступу в місті Нара під час передвиборчої кампанії. Як повідомляють очевидці, пролунало щонайменше два постріли. Підозрюваного в нападі на політика також затримали та взяли під варту за замах на вбивство, він не чинив опору. Це 40-річний Тецуя Ямагамі, мешканець міста Нара, де виступив політик.

Оценка материала:

5.00 / 1
Колишній прем'єр-міністр Японії помер після нападу 5.00 5 1
Політика / Світ
08.07.2022 407
Еще материалы раздела «Світ»