<
НОВИНИ ДНЯ: На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінецьвсі новини дня
Політика
Росія
08.07.2022 686

Рекордна кількість росіян вирішила стати банкрутами

У Єдиному федеральному реєстрі відомостей про банкрутство РФ процес визнання неплатоспроможності розпочало понад 1600 російських громадян.

Протягом квітня-червня 2022 року процес надання безкоштовного банкрутства за спрощеною схемою розпочав 1651 росіянин. Цей показник став рекордним за весь час існування послуги. Пише ТСН. 

Про це повідомляє РБК з посиланням на статистику "Федресурсу" - Єдиного федерального реєстру відомостей про банкрутство.

Кількість росіян, які розпочали процедуру спрощеного банкрутства, стала рекордною. Порівняно з першим кварталом 2022 року кількість схвалених заявок на надання цього права зросла на 28,8 відсотка. Приріст став найбільшим за два роки.

Загалом у другому кварталі було отримано 2,7 тисячі звернень від росіян, які побажали отримати статус фінансово неспроможних без суду. Кількість запитів зросла на 15,7 відсотка щодо першого кварталу.

Нагадаємо, у Росії стався дефолт за суверенним боргом в іноземній валюті вперше від минулого століття, що стало кульмінацією дедалі жорсткіших західних санкцій, які перекрили шляхи платежів закордонним кредиторам.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рекордна кількість росіян вирішила стати банкрутами 5.00 5 2
Політика / Росія
08.07.2022 686
Еще материалы раздела «Росія»