НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
09.07.2022 854

Окупанти "полюють" за шкарпетками, які видають воїнам ЗСУ

Росіяни шоковані якістю українських шкарпеток, рюкзаків та шоломів, які видають військовим ЗСУ.

0d4e5cec3253b8e8a9661b7ca536ab88_09.07.22

Мовляв, російським лахміттям, яке видають окупантам, "лише підлогу мити". Пише ТСН. 

Про це йдеться в перехопленій розмові росіянина, яку отримала Служба безпеки України.

"У меня дох*рища украинских носков, и я понимаю …какие они пиз*атые. Наши уставные носки… ими я не знаю че… полы мыть. Понимаешь: мы с тобой покупали трекинговые носки по 400 рублей, по 600 рублей… вот у них такие выдают", - каже шокований окупант.

Він вихваляється американським камуфляжем, який теж поцупив в українців. Хоча росіянин впевнений, що річ не у виробнику. Мовляв, не менш якісне і те, що виробляється для війська в Україні.

"Да даже не брать то, что им поставляют, взять то, что их промышленность шьет. Взять их рюкзаки, шлема их. Ну, это реально уровень. Просто я не знаю, почему именно так", - каже окупант.

Нагадаємо, Європейський Союз передав українським прикордонникам шоломи та бронежилети на суму майже 1 млн євро.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти "полюють" за шкарпетками, які видають воїнам ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
09.07.2022 854
Еще материалы раздела «Україна»