<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав країни, які хоче окупувати Росія  В Україні 27 травня до +27°, подекуди дощі та грози  G7 не розморозить активи, поки РФ сама не виплатить Україні компенсації, - Bloomberg  Астрономи відкрили потенційно придатну для життя планету  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікулвсі новини дня
Політика
Україна
09.07.2022 750

"У послугах вже ніхто не зацікавлений": зрадників України окупанти відсторонюють від влади

Російські окупанти відсторонюють від влади колаборантів на тимчасово захоплених територіях України. Натомість на їхні місця загарбники призначають росіян.

Так, у Херсонській області відомий вже колаборант Володимир Сальдо тепер виконує суто представницькі функції. Замість нього на посаду голови "уряду" призначено працівника ФСБ Росії Сергія Єлісєєва. Пише ТСН. 

Про це повідомляється на створеному Силами спецоперацій ЗСУ сайті "Спротив".

Окрім того, окупанти провели обшуки у заступників Сальдо.

У захопленому Мелітополі від керівних посад усунули поліцейських, які перейшли на бік ворога. На їхні посади теж призначили росіян.

Під час візитів до окупованих міст України делегації депутатів партії "Єдина Росія" ігнорують самопроголошених мерів та інших колаборантів.

"Адже зрадник потрібен лише раз – під час зради, далі в його послугах вже ніхто не зацікавлений", – зауважили у виданні.

Нагадаємо, російські окупанти заарештували міського голову Куп'янська Геннадія Мацегору, який ще навесні перейшов на їхній бік.

Оценка материала:

5.00 / 2
"У послугах вже ніхто не зацікавлений": зрадників України окупанти відсторонюють від влади 5.00 5 2
Політика / Україна
09.07.2022 750
Еще материалы раздела «Україна»