<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
09.07.2022 617

Росія відреагувала на рішення США надіслати ще чотири HIMARS до України

Посольство Росії в США відреагувало на новину про новий пакет американської допомоги на суму 400 млн доларів, що включає постачання ще чотирьох ракетних систем залпового вогню HIMARS.

53ff669f84c15b8fce8b0be229e5425a_09.07.22

Москва звинувачує Вашингтон у бажанні затягнути війну в Україні. Пише ТСН. 

Про це повідомили у посольстві Росії у США, інформує ВВС.

"Звернули увагу на заяву Пентагону про майбутнє відправлення до України ще чотирьох РСЗВ HIMARS. За цим рішенням стоїть нестримне бажання Вашингтона затягнути конфлікт  будь-якою ціною", - йдеться в коментарі посольства.

"Теза високопоставлених представників США про те, що ПВН (продукція військового призначення) використовується українцями в оборонних цілях неспроможна", - заявили в посольстві.

Нагадаємо, президент США Джо Байден підписав указ про виділення Україні нового пакету військової допомоги в розмірі $400 млн.

Напередодні США анонсували новий пакет військової допомоги Україні. Згодом стало відомо, що новий пакет американської військової допомоги на $400 млн для України включає передачу боєприпасів високої точності і підвищеної далекобійності.

Крім того, Сполучені Штати Америки опрацьовують плани щодо забезпечення України поставками зброї на роки вперед.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія відреагувала на рішення США надіслати ще чотири HIMARS до України 5.00 5 2
Політика / Світ
09.07.2022 617
Еще материалы раздела «Світ»