<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Україна
10.07.2022 1603

ЗСУ завдали ударів по складах з боєприпасами і казармах з росіянами, ворог призупинив наступ – Гайдай

Українські військові тримають оборону частини території Луганської області.

37b48e644f1be8740a3879f40edaa0c4_10.07.22

Голова регіону Сергій Гайдай каже, що після поразки кількох складів в окупованій частині Луганщини ворог навіть припинив наступальні дії. Пише ТСН. 

Про це очільник регіону повідоми у Telegram-каналі.

"Наші захисники завдають досить потужної поразки ворогові як на тій частині Луганщини, яка перебувває під контролем України, так і в глибокому тилу ворога. Можу сказати, що настільки потужних ударів завдано по російських складах, по казармах з особовим складом, що вони навіть призупинили свої наступальні дії", - каже Гайдай.

За його словами, окупанти готують варіанти, за якими боєкомплекти будуть розміщувати у будівлях дитсадків та шкіл. Таким чином потім вони хочуть звинуватити Збройні сили України у розстрілі дитячих закладів.

"Луганщина бореться, і ми разом із нею. Ми й надалі допомагаємо нашим військовим усім, що потрібно, - від будівельних матеріалів до автотранспорту, швидко реагуємо, доставляємо. Ми постійно на зв'язку. Щоранку, як кажуть, звіряємо годинник", - зазначив голова Луганської ОВА.

Як повідомлялося, російська армія здійснює обстріли по всій лінії фронту у Луганській області - від Попасної до Кремінної. Окупацйні війська намагаються просунутися від населених пунктів Луганщини до перших сіл Донеччини. Загарбники не залишають спроби увірватися вглиб Донецької області уздовж адмінмежі.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ завдали ударів по складах з боєприпасами і казармах з росіянами, ворог призупинив наступ – Гайдай 5.00 5 2
Політика / Україна
10.07.2022 1603
Еще материалы раздела «Україна»